Gastenboek

Heeft u het naar uw zin gehad bij ons? Laat dan een schrijfsel achter in ons gastenboek.

Naam:

Bericht:

Wilt u een leuke foto meesturen van uw vakantie? Dat kan hieronder! (Niet verplicht.)Foto:

Rien en Kitty

We hebben vijf heerlijke dagen doorgebracht in het gezellige vakantiehuisje. Met ook nog mooi weer was het genieten van de prachtige tuin met vijver en niet te vergeten de gastvrijheid van Ellen en Rop.

Nic en Maria

Wat hebben we het heerlijk gehad in het Brabantse land 😀😎 Leuke gastvrouw en gastheer met een attente dochter en moeder. Het weer werkte fantastisch mee en de terrassen waren open. Kortom we hebben genoten. Zeker als tuinliefhebbers was er genoeg te zien en ontdekken in jullie tuin maar ook in de omgeving.

Sophie

We hebben genoten van onze dagen in het Tuinhuis! Een erg gastvrije ontvangst en een heerlijk plekje van alle gemakken voorzien om je even terug te trekken. We komen graag nog een keertje terug!

Christina en Rene

We hebben een heerlijke week in het Tuinhuis gehad. Echt lekker bijgekomen en genoten van de vele fietstochtjes en wandelingen in de omgeving. Het huis in de tuin is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Fijne plek in de prachtige tuin. We voelden ons heel welkom door Ellen en Rop. Een aanrader om naar toe te gaan... Tot een volgende keer en groetjes, Christina en Rene