Gastenboek

Heeft u het naar uw zin gehad bij ons? Laat dan een schrijfsel achter in ons gastenboek.

Naam:

Bericht:

Wilt u een leuke foto meesturen van uw vakantie? Dat kan hieronder! (Niet verplicht.)Foto:

Ernst en Geertje

De afgelopen zomer zijn wij een week lang in het tuinhuisje te gast geweest. Het tuinhuisje zelf is prettig en comfortabel ingericht en heel compleet. Het was de heetste week van de zomer maar ondanks de hitte bleef het binnen lekker koel. Op de beide terrasjes is het heerlijk toeven en de tuin is werkelijk een lust voor het oog. De eigenaren, Ellen en Rop zijn uiterst gastvrij. Ze beleven duidelijk veel plezier aan het ontvangen van gasten. Wie weet komen we in het voorjaar nog een keer terug om de tuin te zien ontluiken.

Marion en Ruud uit Baarn

We hebben genoten van dit gezellige compleet ingerichte (tuin)huisje met een idyllische tuin waar je iedere keer weer een nieuw kunstobject ontdekte......

Monique

Wat was dit heerlijk zeg! Ik was op zoek naar rust en heb dit zeker gevonden bij jullie. Een heerlijk huisje van alle geamkken voorzien, een schitterende tuin en de beste gastvrouw en -heer die je je maar kunt wensen. Geloof me, I’ll be back ! ?

Eugène en Conny

We hebben erg genoten van ons weekje vakantie in het ‘ Tuinhuisje ‘. Alles erop en eraan, in alle hoekjes ontdekte je wel iets. Heerlijk gefietst in de omgeving. De attentie bij aankomst werd gewaardeerd, het huisje is zeker een aanrader bij familie en vrienden

Rien en Kitty

We hebben vijf heerlijke dagen doorgebracht in het gezellige vakantiehuisje. Met ook nog mooi weer was het genieten van de prachtige tuin met vijver en niet te vergeten de gastvrijheid van Ellen en Rop.