Gastenboek

Heeft u het naar uw zin gehad bij ons? Laat dan een schrijfsel achter in ons gastenboek.

Naam:

Bericht:

Wilt u een leuke foto meesturen van uw vakantie? Dat kan hieronder! (Niet verplicht.)Foto:

Marion en Ruud uit Baarn

We hebben genoten van dit gezellige compleet ingerichte (tuin)huisje met een idyllische tuin waar je iedere keer weer een nieuw kunstobject ontdekte......

Monique

Wat was dit heerlijk zeg! Ik was op zoek naar rust en heb dit zeker gevonden bij jullie. Een heerlijk huisje van alle geamkken voorzien, een schitterende tuin en de beste gastvrouw en -heer die je je maar kunt wensen. Geloof me, I’ll be back ! ?

Eugène en Conny

We hebben erg genoten van ons weekje vakantie in het ‘ Tuinhuisje ‘. Alles erop en eraan, in alle hoekjes ontdekte je wel iets. Heerlijk gefietst in de omgeving. De attentie bij aankomst werd gewaardeerd, het huisje is zeker een aanrader bij familie en vrienden

Rien en Kitty

We hebben vijf heerlijke dagen doorgebracht in het gezellige vakantiehuisje. Met ook nog mooi weer was het genieten van de prachtige tuin met vijver en niet te vergeten de gastvrijheid van Ellen en Rop.

Nic en Maria

Wat hebben we het heerlijk gehad in het Brabantse land ?? Leuke gastvrouw en gastheer met een attente dochter en moeder. Het weer werkte fantastisch mee en de terrassen waren open. Kortom we hebben genoten. Zeker als tuinliefhebbers was er genoeg te zien en ontdekken in jullie tuin maar ook in de omgeving.