Gastenboek

Heeft u het naar uw zin gehad bij ons? Laat dan een schrijfsel achter in ons gastenboek.

Naam:

Bericht:

Wilt u een leuke foto meesturen van uw vakantie? Dat kan hieronder! (Niet verplicht.)Foto:

Felice en Lieke

Wij hebben een heerlijk weekje gehad in ' Tuinhuis. Het is groter dan de naam doet vermoeden maar dat doet absoluut niets af aan de knusheid. En wat heerlijk is de infrarood sauna na een winterse dag struinen op de prachtige Strabrechtse heide. De tijd stond even stil. Een heerlijk bed, fijne bank, keuken van alle gemakken voorzien.. en de hartelijkheid van Ellen en Rob niet te vergeten. Wij hopen terug te komen als de heide (en tuin) in bloei staan. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

Thea en Esther

Eindelijk weer eens terug in het Tuinhuisje waar ik 2 jaar geleden verliefd op werd. Samen met mijn beste vriendin een weekend cocoonen en bijkletsen, kletsen, kletsen. Het weer was herfstachtig, maar dat kon ons niet deren. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de sauna maakte het relaxen helemaal compleet. De tuin is een plaatje, zelfs nu de zomer voorbij is. Ellen en Rop doen er alles aan om het je naar de zin te maken, met een gezellig praatje, iets lekkers dat klaar staat als je binnenkomt en de vruchten en noten die we gewoon mochten plukken uit de tuin. Het was puur genieten, dit ontspanningsweekend, en we komen vast en zeker terug !!

Judith Wit

Wat een unieke plek om te verblijven. Een privé accommodatie voorzien van alle mogelijke gemakken, gelegen in een prachtige tuin. Een genot om hier te zijn. Prachtige omgeving met goede wandel- en fietsmogelijkheden. Binnen straal van 25 kilometer leuke plaatsen met bezienswaardigheden. Kortom: we hebben het enorm naar ons zin gehad.