Gastenboek

Heeft u het naar uw zin gehad bij ons? Laat dan een schrijfsel achter in ons gastenboek.

Naam:

Bericht:

Wilt u een leuke foto meesturen van uw vakantie? Dat kan hieronder! (Niet verplicht.)Foto:

Thea en Esther

Eindelijk weer eens terug in het Tuinhuisje waar ik 2 jaar geleden verliefd op werd. Samen met mijn beste vriendin een weekend cocoonen en bijkletsen, kletsen, kletsen. Het weer was herfstachtig, maar dat kon ons niet deren. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de sauna maakte het relaxen helemaal compleet. De tuin is een plaatje, zelfs nu de zomer voorbij is. Ellen en Rop doen er alles aan om het je naar de zin te maken, met een gezellig praatje, iets lekkers dat klaar staat als je binnenkomt en de vruchten en noten die we gewoon mochten plukken uit de tuin. Het was puur genieten, dit ontspanningsweekend, en we komen vast en zeker terug !!

Judith Wit

Wat een unieke plek om te verblijven. Een privé accommodatie voorzien van alle mogelijke gemakken, gelegen in een prachtige tuin. Een genot om hier te zijn. Prachtige omgeving met goede wandel- en fietsmogelijkheden. Binnen straal van 25 kilometer leuke plaatsen met bezienswaardigheden. Kortom: we hebben het enorm naar ons zin gehad.

Hans en Miep

We hebben een heerlijke week gehad en genoten van jullie prachtige tuin . Bedankt voor jullie gastvrijheid en onze accu is weer opgeladen! Mooie fietsroutes gemaakt en echte aanrader als je tot rust wilt komen.

Martie en Dineke

In augustus hebben we voor de 2e keer in het gezellige en compleet ingerichte tuinhuisje gelogeerd. We hebben weer genoten van de tuin die wij als zeer rustgevend ervaren en waar overal weer iets nieuws valt te ontdekken. Helaas hebben we de eitjes moeten missen omdat de kippen bezoek hebben gehad van een marter maar de pijnenburgse koek was smakelijk evenals de blauwe druiven die we mochten plukken in de tuin. Rop en Ellen zijn gezellige gastvrije Brabanders, altijd in voor een praatje maar met respect voor de privacy van hun gasten. Lieve Rop en Ellen, weer bedankt voor jullie gastvrijheid. Fijn dat we gasten konden ontvangen bij " ons huisje". We zullen jullie zeker weer bezoeken om te genieten van de omgeving en als uitvalbasis voor familiebezoekjes. ☺?